søndag 21. oktober 2012

Et skummelt skilt (lerret)

Det er snart den dagen i året. Jeg, som mange andre, var i utgangspunktet svært kritisk til importerte tradisjoner drevet fram av kommersielle krefter. Etter å ha fått unger i "riktig" alder, skjønner jeg nå at det ikke lenger er noen vits i å kjempe mot denne tradisjonen. Det virker som om Halloween er kommet for å bli. Den dagen unger slutter å like godteri, den dagen kan vi snakke om å avvikle Halloween. Og gresskarene kan i stedet havne på syltekrukker.

Dette lerretet laget jeg på Casa-treffet for et par uker siden. Jeg kom på treffet, og oppdaget at jeg hadde glemt en hel kasse med utstyr og stæsj hjemme. I tillegg hadde jeg glemt alle bildene mine... Da var det godt å ha et lite lerret og litt annet...

Et skummelt lerret har fått mørke farger ispedd litt oransje. Treet er fra Dusty Attic.

Lynet ble jeg skikkelig godt fornøyd med. Enkelte ganger er det tilfeldighetene som råder. Jeg fant ikke Gessoen min i alt rotet, så jeg brukte hvit crackle paint i stedet for. Og dermed ble det lyn!
De skumle flaggermusene fra Prima har fått øyne (også de fra Prima). Og de superskumle gresskarene er selvsagt chipboard fra Dusty Attic sprayet med Dylusions.

På selveste Halloween skal lerretet bli dørskilt. Teksten "Velkommen hvis du tør" passer kanskje ellers i året også ;)

Takk for at du titter. Jeg håper at du vil legge igjen en kommentar. :)